kollar ni på idol ?

det gör i alla fall jag,  riktigt roligt tycker jag. och om ni gör de, har ni någon favorit ?

jag tycker i alla fall verkligen om Amanda Persson


slarvig eller glömsk kanske ;)

dagen idag började väldigt stressigt, vaknade av att Liza kom in till mig och sa att jag försovit mig rätt mycket, hon hade nämligen vaknat precis och märkte att jag inte var uppe, och då var klockan 07.25 och jag skulle åka med mamma halv 8. Så jag flög upp ur sängen och kastade på mig de första kläderna jag fick tag i, men sen var lisa (min låtsas-mamma) så snäll och sa att hon kunde skjutsa mig :) så då hade jag lite mer tid på mig, men han inte bry mig så mycket om håret, så idag har jag haft en riktig bad hair day :P
men efter det rullade dagen på som vanlligt, läxorna gick bra och så.
men sen på bilden försvann min mobil, och jag antog att någon av dom jag suttit med hade skämtat med mig och tagit den, så jag brydde mig inte så mycket om  det, men efter lektionen när jag bad om den, visade de sig att ingen av dom hade den, så jag gick tillbaka till bilden och kollade, men hittade den inte. så då gick jag på spanskan och fortsatte leta efter den när lektionen var slut, men ingen hade sett den. Så jag gick till bilden och kollade en sista gång, och vet ni vart jag hittade den :P Jo, i min bildmapp haha ;) smart(Y)

och nu har jag och Elin nyligen ätit mellis och nu laddar vi hem två filmer inför kvällen, vet inte om dom är bra men det visar sig.

någon som sett saknar dig och sucker punch ? :)

 


to late, men skit i det

som ni vet är jag alltid lite seg här på bloggen, men vet ni en sak?
jag tar bild dagensoutfit men jag laddar inte upp dom -.-, haha
så nu får ni tre olika outfits, bilderna är inte dom snyggaste eller så, men aa :P








work, work , work

ja nu sitter jag här i soffan och håller på att fastna vid datan, inte bra!
men jag slänger bara in det här inlägget och sen måste jag dyka ner i SO böckerna.
har prov i morgon och jag kan i stort sätt ingenting -.-
plus att jag har träning också, så jag har inte all tid i världen.

ne nu håller jag på att fastna vid tv:n som här på också, suck -.-
stänga av allt och börja plugga, eller nej inte allt. på med musiken , ni förstår, jag pluggar nämligen bättre till musik, för då blir det på sätt och vis roligare.


hungry, hm mabye?

nu har jag nyss ätit upp min brakmiddag ;) haha. ne men det är det här jag brukar äta innan jag åker och tränar . för att jag inte hinner äta innan.



så på menyn är det alltså :

bravo juice
två mackor
yoghurt och mussli
sockerärtor







like always

hej på er, det var länge sedan sist. som  jag alltid skriver nu för tiden -.-
att jag aldrig lär mig, jag skriver att jag ska skärpa min och börja blogga igen, men vad händer, jo INGENTING
det är ju hemskt. men det är nog just för att jag inte har något speciellt att skriva om, min liv är rätt enformigt just nu och  det händer inget peciellt, samma saker hela tiden :  träningar, matcher, plugg och kollar på film med vänner.
och sen när jag inte har någon bra kamera så jag kan ta några bilder med kvalite blir det bara värre.
 i varenda inlägg står det bara vad jag gör , har gjort eller ska göra, och som sagt, sakerna jag gör är alltid desamma, inte för att jag inte tycker det är kul, för det gör jag . dagarna rullar på och är oftast rätt roliga, men det är nog inte lika roligt för er att läsa om samma saker om, och om igen.

 men jag ska försöka komma på något att skriva om och ni får gärna komma med förslag också!


en bild tagen i somras, själv klassar jag den lite som fjortisbild men aja skit i de ;)


drar med Emma till gårn nu, ha det bra


du frågar , jag svarar

vad heter din konfirmationsgrupp? :O
eller vad det är ? :O

svar : det är i oför sig ingen konfirmationsgrupp längre utan nu är det en så kallad "rese grupp" men det är ju våran gamla konfirmationsgrupp så ;).
jadu har faktiskt ingen aning om den heter något över huvudtaget ;)

gud vad jag vill ha dessa byxor, men..

gud vad jag vill ha dessa byxor, men dom finns inte i min storlek :((


16:06

nu blir det mat och sen blir det match mot Assyriska, TAGGA!!!


grym tjej!


såhär har min helg sett ut :)

tänkte berätta lite om min helg som har varit.
konfirmations träffen i fredags var faktiskt riktigt mysig, först åt vi pizza men min mat var dränkt i vitlökssås så den var inte så god till slut :P haha aamen sen satte vi oss och pratade om vad som var tanken med gruppen och vard vi skulle göra, och vi bestämde att 21 oktober åker vi till Göteborg för att äte god mat shoppa och träffa en ungdomsgrupp som träffade sist vi va i göteborg med konfirmationen. och sen i vår åker vi till Rom :D (Y)
 sen avslutade vi träffen med sång ;) vi släckte och tände ljus och så satt vi där, riktigt mysigt faktiskt :)
När jag sedan kom hem träffade jag Elin och då spelade vi typ kort hela kvällen tills det var dags för oss att sova.
på lördagen vaknade vi av klockan 09.00 för då var det dags att kolla på juniorerna som hade match på bjurängen, tyvärr gick det inte så bra för dom och matchen slutade 4-2 till dom andra.
När matchen slutade gick vi hem och åt lunch och sedan var det bara att åka vidare till nästa match, då vi skulle spela mot Assyriska.
alla i laget var jätte taggade och vi laddade upp lite extra med hög musik. men när vi va på planen och värmde upp får vi ett medelande av Assiriskas tränare då han berättade att han hade fått fel information och att han trodde att matchen var dagen där på. så ja... det vara bara gå in, byta om och ta sig hem, skittråkigt och det värsta var att det inte var första gången som det här laget inte kom -.-
men då blev det att kolla på MIF:s A-lag i stället :)
efter matchen gick jag Gabbi Elin och Emilia hem till mig för att tillsammans laga tacos :) trevligt. och gott ;)
efter maten tog vi fram Sing Star och släppte los lite , och ni förstår, jag är bäst på det.
efter ett litet tag fick vi sedan besök av Sioma Hardy och David :)
haha och david gick verkligen in i rollen som sångare ;) tror han sjöng i mer än en timme ;)
och medans david och tjejerna satt och sjöng , gick jag hardy och simon ner och Hardy gjorde en tvättlina åt mig som jag kunde ha i mitt rum, och den var gjort av eltejp x) haha och den hänger faktisktk kvar en.
ett litet tag senare kom även Danne förbi :) och då blev det vattenpipa som stod på schemat. Men det var i stort sätt bara Hardy Danne och Simon som rökte. Och medans dom satt där ute, kollade vi andra på "Paranomal Activiti 2 " faktiskt riktigt obehaglig :P Men jag tror dock inte att det har hänt på riktigt efersom jag inte tror på spöken och sånt. -men i alla fall, det slutade med att Hardy gick och la sig i min säng och sov medans dom andra två kom och kollade på film med oss :).
När filmen var slut kom Oskar, min bror hem, men han drog igen , bara någon minut senare för då skulle han ämta mamma och några i dunker, för dom var på fest .
men då gick vi ner och skulle sätta på en ny film, vilket inte gick så bra :P asså min data har ett stort jävla promlem, så ja... nog pratat om de. det slutade med att vi satte på OC, men jag det gjorde alla trötta, och även miog som somnade ;) haha.
vid typ 3 drog grabbarna hem. Fast vi fortsatte kolla på OC x) haha
halv 5 vaknade jag liggande på golvet och märkte att Elin precis gått in i mitt rum och lagt sig, så det gjorde jag också :P skönt, vaknade sedan vid 12.00 av Emilia och Gabbi som ville ha frukost  ;)
så då var det bara att gå upp :P
efter frukosten satte vi på en film och bara tog det lugnt, vi fick även besök av David, och då blev det att kolla på House of Wax, ingen film jag rekomnderar, bara äcklig.
efet filmen serverades det "lassange" av min käre mor , smarrigt.
Efter maten gick vi till IP för att kolla när MalmaFC spelade match mot Björnlunda. matchen slutade 3-3.
när matchen var slut började det regna -.- så vi bestämde oss för att kolla på ytterligare en film, herregud asså förstår inte hur mycket film det blivit denna helg, men aa skitsamma,
då blev det i alla fall en film som heter: Säg att du älskar mig, en hemsk film som handlar om en tjej som blir våldtagen. även under denna film fick vi besök och då var det David , som redan var med men aa, Simon kom också :).
 nu är filmen slut och alla har gått hem, så nu sitter jag här i min ensamhet och skriver ;)
ne men ska snart göra mig i ordning inför natten, det är ju tyvärr skola i morgon och då behöver man ju sova på natten :P
ja, det var väll inte så mycket mer, fick nog med det mesta, det blev i allafall en lyckad helg med många skratt :)


//Tillan




lekte lite med webbkameran





nu har jag bestämt att jag ska bli bättre på uppdateringen,
det har ju blivit lite fåligt med de på senaste tiden.
men aa nu sitter jag hemma hos sötnosen Elin och kollar på Iren Huss, den är jätte läskig, men bra
hihi nu ser jag att elin har somnat :P så söt när hon sover.
Senare klockan 6 ska jag träffa min gamla konfirmationsgrupp. vi ska nämligen starta en resegrupp så vi ska träffa och prata lite om planerna, tror jag :P
och sen blir det pizza på det.
sen efter de när jag kommer hem igen ska jag träffa elin igen :)

så det var lite om hur min kväll kommer se ut :)


blir att stanna hos Madde över natten :)

nu är jag hemma hos Madde o ch det blir så att jag sover här, mysigt :)
men nu ska vi ner och äta :)

ni får ha det så bra :)

en bild på mig och mitt söta halsband ;)



Kortonsdag

idag var det kort onsdag så slutade vid 12, riktigt skönt :)
efter de följde Madde med mig hem och så åt vi lite och nu sitter vi här i soffan med datan i högsta hugg, haha bra fantasi vi har, kanske även blir att sova hos Madde i natt, men får se hur det blir :)
och några andra planer för dagen har vi inte.
har ni några planer ?


Och förresten vet ni vad jag kom på, asså i morse så var jag helt inställd på att det var torsdag så jag hade packat idrottsväskan och allt sen gick jag till skolan och när jag väl var är kom jag på att vi inte hade idrott idag. men då lämnade jag kvar väskan i skåpet för att slippa släpa den fram och tillbaka i onödan. och vet ni ?
både sminket, hårsprayen och min tuperingskam ligger där. haha lyckat ;)
så får köra på den narurella lucken i morgon :P (Y)







-.-

That people never can learn to find out the whole story before they start complaining, feels just unnecessary.
But it´s not me who will suffer in the end. You may accuse me for everything and belive whatever you want. but I know how it really was, and that is everything who mean something.

.

hos M&M

ja nu sitter jag här hemma hos min mormor och morfear med deras otroligt snabba dator,
vi har nyss ätit oss proppmätte på brakmiddag,
och det blev jag som fick rubriken grillmästaren ;) haha
ne men senare ikväll, skulle det egentligen varit fotbollsträning men har bestämt mig för att hoppa över den för det är ändå träning måndag tisdag och torsdag, så det får räcka för mig :P så ikväll kommer jag istället spendera min söndagkväll med Elin :)

trevligt,

har ni haft en bra helg?



vill ha!

har verkligen fallit för det där med päls, så himla snyggt, Fast jag är helt emot äkta pälsar efter att jag har sett hur dom stakars djuren behandlas :'(  men aa, dessa saker på bilderna är absolut något jag kommer leta efter i affärerna ;)

vad tycker ni?, fult / fint?


ritade lite, tidigare idag :)

Resultat :


blir så glad när jag får höra sånt här

min mamma berättade nyss att en av hennes elever hade berättat för henne att hon läste min blogg.
hon hade även sagt att min blogg var jätte bara och att hon brukar läsa den.

blir så glad när jag hör sånna fina saker. :D

så i fall du ser et här Till jag tacka dig så jätte mycket Maja :D

lite om dom senaste dagarna

edsen att jag inte varit så aktiv här på bloggen på senaste tiden, men jag har varken haft tid eller ork för att uppdaterar, jag går sena dagar i skolan sen är det hem och äta och sedan vidare på fotbollsträning. och när jag väl är ledig passar jag på att träffa mina vänner, vilket jag känner är viktigare än bloggen :P
Men ja, det har faktiskt inte hänt så mycket sen jag skrev sist.
Men i natt sovsötnosen Jossan hos mi. och v hade bestämt att sova tidigt för vi var trötta efter vår match vi hade på kvällen mot Eskilstuna United, den matchen slutade 2-2, riktigt kul. vi låg under med 0-2 efter första halvlek men sen kviterade vi med två snabba mål, gjorda av jossan . mn aja som sagt vi hade bestämt oss för att sova tidigt men vid 10 fick vi besök av Anton och Micke och då kollade vi på film, fast dom såg typ bara halva filmen för sen drog dom. När jag och jossan sedan kollat klart på filmen la vi oss och snackade lite. hade väldigt mycket att prata om, så tror vi snackade i över en och en halv timme nonstop.
och sen vid 02.00 kommer Oskar , min bror hem´med två gamla klasskompisar , faktiskt riktigt kul att träffa dom, alltså, jag kände dom i fall ni undrade ;) och dom ( Millie och Mariell) kom in och satt och pradade me d oss i typ 30 min, sen drog dom. och då var det dags at sova ;)
och sen i morse vaknade vi av klockan vid 9 för då var der loppis på G.
vi eller ja, Jag skulle kolla på kläder som mina tvillingkompisars brors tjej stod och sålde.
och jag fyndade riktigt ordentligt faktiskt :) kom hemmed 10 plagg som endast gick på 230 kr :O
hihi


här har ni sakerna på bild :

PS: det är jätte dålig bildkvalitet




RSS 2.0