här är bilderna :) J(L)J(L)M


21:42

ny kavaj på bilden över :)
nu är jag i allafall hos bästavän, ovanligt va ;)
jag har nyss städat hennes rum, gud vad snäll jag är. ne men det är alltid kul att städa, så länge det är hos någon annan vill säga :P
Men för tillfället är jossan där nere och kollar på tv ,tror jag. medans jag bloggar. men ska snart kila ner jag med.
i morgon är det juh nyår också :D kul.
dock vet jag inte hur kvällen kommer se ut. det ända jag vet så här långt ä'r  att jag ska ha middag hemma hos mig, och sen får jag ta resten av kvällen som den kommer, kan ju bli bra det med. bjuden på flera fester också, men ja som sagt jag får se hur kvällen kommer sluta :P
nej nu hade jag inte så mycket mer att skriva, men efter detta inlägg kommer jag nog slänga upp några bilder från i förrgår då jag josse och jossan tog lite kort ;)
puss så länge

min mysdress :P


fem stjärniga hyddan

dagarna som gått av denna vecka, sista veckan av året så har jag umgåtts med de underbara lodisarna från min lilla by, haha nä men de har spenderats men de bästa brudarna jossan och josse och sen grabbligan: simon, zäta, adam, danne och david :) ett roligt gäng det där. men dagarna har inte bara spenderats här hemma i byn, känns nästan som jag bor halva tiden i bussen 701:an fram och tbx till E.tuna :p
idag var jag i allafall där med brudarna, kolla runt i affärer, åt på corner och bara umgicks :)
köpte puder och en vit mysdress, mi love !
och i morgon bär det av till stan igen,  men då är det lite andra ärenden som står på schemat, inte shoppa :(
sen får jag se hur resten av dagen blir.
nu är jag i alla fall ute i dunker i jossan fem stjärniga hydda ;) med josse och jossan :D
för tillfället sitter jossan och nördar GTA, men snart blir det nog sing star :D
brudarna på bild

Mobilen styr mitt bloggande för tillfället

hej på er, tillam har nu amlänt efter 10 års tid, nä men det var jävligt länge sedan jag uppdaterade här på bloggen. och dem stora anledningen till det är min mobil. det går nämligen inte att blogga från den, hel knäppt och det suger. och eftersom jag nuförtiden i stortsätt bara använder min käre mobil för att kolla facebook o.s.v. så blir det ingen tid framför datan. och jag ber om ursäkt för det, men för tillfället tänker jag inte göra något åt det.

gömd bakom makeupen




du frågade , jag svarade

Skulle du kunna bli tsm med en kille och försöka bli kär i han elr ?

Nej det skulle jag inte kunna, man måste har starka känslor för personen innan man ger sig in på något så stort som ett förhållande. vilket är en självklarhet om man frågar mig.
så mitt svar är nej 

det lukar avundsjuka

hejsan på er sitter just nu och kollar på victoria´s secret Fashion show på youtub. asså det är helt sjukt, jag blir bara så förbaskat j*vla avundsjuk på dessa kvinnor. så himla perfekta allihop. blir nästan arg. jag skulle seriöst kunna göra vad som helst för att få en sådan kropp! måste börja äta nyttigt om ag ens ska vara i närheten av en sådan kropp. kolla bar på dom !





svar på lite kommentarer

Vaddå är du nt kär i nån ? - nej jag är inte kär i någon justnu, även fast jag skulle vilja vara det.

vem är den kända bloggerskan?-Julia Clevler

vart kan man köpa den lila halsduken? :) - Ginatricot, men det är typ börkblå.











awesome med helg

hejsan på er, just nu sitter jag hemma hos bästavän och ska väll snart dra oss in till malmköping för att träffa vänner jag inte träffat på skitlänge känns det som, så det ska bli kul. kommer sedan svänga förbi gårn och kolla läget sen får vi väll se om vi stannar kvar där eller inte, beror ju på. i morgon ska det bli riktigt kul, den kommer spenderas med ett flertal vänner :D längtar ! men kommer vara uppe med tuppen i morgon jag och jossan, för då bär det av till hallen för att lira lite fotboll, härligt med träning en lördag morgon ;) haha ja sen är de julmarknad i lilla malmköping för står ni, så då ska man stå där och sälja för lag och klass (Y) och sen på kvällen blir det FUNNY!
ja det var väll de jag hade att berätta :) nu ska jag fräscha till mig lite :) hejsålänge :)<3
look like this right now

RSS 2.0