såhär ser min kväll med bästavän ut :)

nyss ätit chokladfundue med bästavän. så sjukt gott :D
en typisk delicates för mig och jossan. men aja nog om de.

innebandyn idag gick bra, men fortfarande svårt ;) och jag märker tydligt hur mycket jobbigare innebandy är än fotboll. :P

så nu när vi är fulla i magen och slitna efter ett hårt pass innebandy, så blir det att krypa ner i sängen och kolla på en film, troligen twilighit :)

ha en fortsatt bra kväll :)

och kommer heller inte blogga mer ikväll, så godnatt på er :)


innebandy på g!

om lite mer än en timme är det innaebandy på g igen, det är så kul, men fett svårt och jag suger totalt på de ;)
men i alla fall. efter innebandyn följer bästavän med mig hem och sover och sen i morgon bitti blir det att gå upp tidigt, redan vid halv 9 för att sedan gå upp till busstationen och möta de två sötnosarna Isa och Matilda från Gnesta :)

har ni några planer för kvällen ?


that some things just disappear

har jag någonsin berättat hur slarvig/ klantig jag är. Har inte insett det förens bara en månade tillbaka. och jag blir så arg på mig själv angånde dessa saker. nu pratar jag alltså om saker som jag lägger bort eller glömmer o.s.v.
jag har aldrig varit sådan förut, utan då var det alltid min bror som tappade eller glömde saker, men det har tydligen flugit över till mig -.-
ni förstår, för ca 1 månade sen tappade jog bort min finaste ring som jag fick i konfirmations present, och jag är inte alls säker på¨var den tagit vägen, har letat överallt hos både pappa och mamma, så troligtvis har jag glömt den på idrotten i skolan och så har någon j*vel hittat den och blivit glad.
och inte nog med att det var en skitsnygg ring, den var dyr också, nästan 600 spän.
har som tur försäkring på den men dom papprena hittar jag inte -.- plus att det vins en eventuell risk för att den är slut.



och nästa sak som jag lagt bort eller tappat är min ny inköpta läppstift som försvann i fredags, vilket jag kan tappat i bussen påväg upp till idol, så då är lär det ju vara borta, tyvärr :(
och det kostade 170kr också ett rätt dyrt läppstift eftersom det var från makeup store. så det blir eventuellt att köpa ett nytt om jag inte hittar det.
så då kan man ju nästan säga att jag lagt ut 340 kr på ett läppstift, bad for me -.-



men en annan sak som är mystisk är hur vissa saker bara kan försvinna som t.ex. mina gamla favoritjeans som jag hade i 6 an typ och ett jättefint orange linne som jag använde jätte mycket som liten. dessa två saker försvann bara heltplötsligt en dag, och vi har aldrig hittat dom igen. och liksom kläder är ju inte så lätt att tappa bort, utan då ska man ju ha glömt dom hos någon eller så ligger det gömt hemma. men jag har aldrig funnit dom, frågat alla vänner jag kan ha tankats glömma dom hos och har även letat hemma överallt. 
nästa lite läskigt, men ja, från och med nu ska jag hålla koll på alla mina saker och ha ordning och reda. inte kul när man inser att saker är spårlöst försvunna :( 

lite kortfattat om mina två senaste dagar

sitter nu här och lyssnar på musik i mörkret. det är nog det värsta med högsten , men också den förbaskade kylan på morgonen.
var nyss hemma hos zäta med jossan, han städade rummet och jag och jossan nördade MW2 haha. och jag ägde ;D

de två senaste dagarna har spenderats med bl.a. jossan och Josse, mysigt mysigt, men igår träffade vi även Ebba, anders och zäta. så det blev att zäta också sussade här tillsammans med josse och jossan. men anders och ebba kilade hem runt halv 12.

idag på förmiddagen kom ebba och emma förbi en liten sväng, och det var efter att dom gått hem som vi drog hem till zäta och spelade ;)


20:57

nu sitter jag hemma hos engströms med jossan, snart blir vi hämtade av josses mamma och så sover vi hos josse i natt, trevlig trevlig, kommer troligtvis inte inna blogga mer idag efter det här inlägget men ska örsöka slänga in något inlägg i morgon, så ni får ha det så bra tills dess. för det ska jag ha ed desssa två underbara brudar :D
puss så länge
här får ni en webbcam bild på dagens outfit

sminkvideo

en läsare ville att jag skulle lägga upp en sminkvideo så här kommer den ;)

bara så ni vet

bilderna från idol kanske inte kommer på ett tag, för hon som har bilderna har tyvärr ingen tillgång till data för tillfället, så hon kan inte skicka dem , men dom kommer i alla fall, fast lite längre fram dock.

men här får ni bina bilder från mobilen, kvalite på världsklass




bara för att


ritade lite, vad säger ni?

satt och ritade lite i torsdags, var från början meningen att det skulle vara rihanna men blev hennes bild men med en annan person, så jämför den inte med Rihanna.


spyr på min liv just nu.

enformigt och det händer i stortsätt aldrig något nytt. vill ut träffa nya människor o.s.v. naturligtvis trivs jag med det absolut bästa vänner jag har, men vill bara att det ska hända något, något plötsligt som gör mig chockad, glad eller spänd, bara någontiing.




alla har vi olika talanger,

igår var jag  i Stockholm och kollande på det berömda tv programet idol, skit kul var det, och vi hade skit bra platser också, snett framför juryn, bara 1 ½ meter ifrån. :O och man såg allt jättebra.
och herregud vad idolerna ä duktiga, helt sjukt hur vissa har fått talangen att kunna sjunga så där bra.
skulle också vilja kunna de.
tog även massa kort med jennys digitalkamera igår, för min mobilkamera är ju inte den bästa, men hon har inte hunnit skicka dom än så ni får vänta lite med dom, men dom kommer det lovar jag :)
  

innebandy

om ca 15 kvart är det dags för andra innebandyträningen ;) får se hur många vi blir idag. sist var vi 30 stycken :O sjukt många, men kul :D

aja ni får ha det så bra så länge


dagens outfit



jeansen: ginatricot
vit  topp (ny från Göteborg) :ginatricot
tupsjal (ny från Göteborg) : ginatricot
klocka: ur&pen
armband (nytt från Göteborg) : H&M
ring (ny från Göteborg) : H&M
sen har jag även mitt snygga läppstift på mig, som jag köpte i Göteborg på: Makeup store
älskar färgen, korall/orange så snyggt !




nu märker ni att jag shoppat i Göteborg, och jag ska försöka hinna ta kort på alla mina fina fynd.

första träningspasset

okej, tänkte att det var dags att börja skriva lite om hur jag tränar o.s.v
men idag har jag valt att skriva nästan som ett träningprogram.
och det pogramet kommer innehålla de övningarna jag gjorde på idrotten idag.

dessa redskap behöver du :

  • värm först upp med att hoppa hopprep i växlat tempo i 5 min

gå sedan vidare till armarna

  • börja med hantlar, lägg dig på rygg antingen på golvet eller på en stepbräda sträck sedan hantlarna uppåt ovanför bröstet och jobba sedan "upp och ner". jobba 15x3. 

 15 st 3 gånger)     -->   

 

  • sedan ska du stå med hantlarna rakt ut och stå så länge du kan övningen (fjärilen)

 

  • sen använder d den svarta tyngden, vet ej vad man kallar den , men ni ser vilken jag menar om ni kollar på bilden högst upp. då lägger du dig på rygg och jobbar med bänkpress. ta inte allt för tunga vikter för du ska orka göra alla. 15 st sådana ska du göra sen gör du 15 till men med händerna så långt ut på staven som går och till sist gör du 15 st när du håller ihop händerna i mitten.

             

  • sen går du över till magmusklerna. gör 20 raka situps med bennen uppe i luften i 90 graders vinkel. gör sen 20 sneda åt båda hållen på samma sätt, alltså benen upp i luften.

 

  • sen kan man göra en övning som man då bör vara 2 st på och man bör även ha en plint med. då hänger du dig nästan som knäväck på kanten av plinten medans den andra håller i dina ben så du ligger kvar. ha då händerna bakom nacken och jobba så att armbågarna nuddar knäna. gör så många du orkar jag brukar orka ca 15 :P

 

  • nu går du över och jobbar med ryggmusklerna. först 20 st rygglyft, där du får väljsa om du vill hålla armarna rakt ut eller nära in till dig, beroende på hur jobbigt du vill att det ska vara

 

  • efter de kan du jobba med plint även nu. då lägger du dig med benen på plinten och låter överkroppen hänga över kanten. jobba sedan upp så många gånger du orkar,

 

  • sen är det bara rumövningarna kvar :P lägg dig på sidan och lyft det övre benet upp och ner. se till att hälen pekar lite uppåt. 20 på varje ben. 

 

  • och till sist kissande hunden , som vi brukar kalla den, då står du på alla fyra och lyfter sedan upp ett ben snabbt och ta sedan ner de sagta sen jobbar du så 20x2 på varje ben.





och glöm inte något av det viktigaste till sist. att stretcha, för att slippa träningsvärk och stela muskler.



så det var mitt första träningspass här på bloggen.
vad tyckte ni ? skriv gärna vad ni tyckte, bra /dåligt?
skulle vara väldigt kul att höra era åsikter. saknades de något?
var det bara tråkigt, kanske intressant, ja vad som helst.

kommentera och berätta vad du tyckte

 


Mobilblogg direkt från tåget;-)

Sitter för tillfället på tåget halvvägs till Göteborg men min käre resegrupp. Ska alg kul, ser verkligen fram emot dessa två dagar som kommer spenderas i en stor stad;-) lite senare ikväll ska vi ut och äta på skaldjurs restaurang, smarrigt. Efter maten bär det sedan vidare för att träffa en annan ungdoms grupp:) jag det var nog allt jag haff att säga, ni får ha det så bra så kanske jag hör av mig senare

<3

haha har redan börjat kolla på bikinis.
men ni måste hålla med om att den här är grymt snygg!!!



nya i garderoben



vet att bilden är jätte liten, men gick inte att förstora, så ni får leva med det :P


någon som någon gång kan ha en åsikt?

hejsan på er, blir som alltid lite dålig uppdatering i mellan åt och jag har alltid samma ursäkt, alltså att jag inte hunnit. men den här gången har jag ärlitalat inte haft luft + att jag inte vet vad jag ska skriva om och det är ingen j*vel som verkar vara intresserad av att hjälpa till. men aja det är upp till er.

 

jag tränar ju ioförsig väldigt mycket, skulle ni vilja attt jag skrev lite om de?

det skulle alltså innehålla lite om :

  • fotboll, som jag spelat i runt 8 år
  • friskis&svettis,  som jag var på idag för andra gången
  • löpträning och styrka, som jag roar mig med när jag inte har något bättre för mig
  • eller kanske någonting om innebandy vilket jag började på i måndags haha


    i sånna fall skulla jag skriva lite om dessa sporter, vad jag tycker om dom o.s.v
    och även roliga bilder och filmer.

    någon som skulle tycka att det var intressant?




jag heter KRÄM

jag tycker det vore trevligt att veta vem du som kommenterar med namnet KRÄM är :P


vill ha!


så här gick vi runt i skolan efter spexfotot



17:19


?

från nummer 1 till 0
från allt till i stortsätt ingen
från en till en annan
från att pratat i timmar till att knappt säga hej
från en person till en annan
från synlig till osynllig


svar på några frågor från frågestunden

en läsare ville gärna att jag skulle skicka svaren på hans/hennes e-post men svaren får bli här i ställe


säg fem av dina närmsta kompisar och fem st som du skulle vilja lära känna bättre.
 
Svar: josefine Engström, Elin Rombing, Gabriella Rombing, Madelena Axner och sen kan jag väll skriva Juliette bergkvist, som i allafall var en av mina närmsta vänner, men nu går vi i olika skolor och hon har flyttat, så vi har tyvärr tappat kontakten, men vi ses fortfarande, men tyvärr väldigt sällan.  hm..  jadu jag vet faktiskt inte vilka jag skulle vilja lära känna bättre kanske Sophia som jag träffade i Turkiet och passade väldigt bra ihop med :) och sen typ Sara Andersson och Ellen pettersson från Flen, har umgåts lite med dom för några år sen och vi träffas även på stan och snackar, men det skulle vara kul att lära känna dom lite bättre


beskriv dig själv med 3 ord.

svar: snabb, glad och onyttig x)


sköter du skolan?

svar: a, det gör jag, i 8:an gick jag ut med 285 poäng 6 MVG resten VG


vilken är din favorit.. hm.. maträtt? :d

svar: fläskfilé, pomesfrites, sallad  majskolvar och persiljesmör, något jag skulle kunna leva på länge. och som vi ofta äter på sommrarna
och pomesfrites är verkligen det bästa jag vet ;) haha när jag och familjen eller vänner är på t.ex donken äter jag alltid upp alla andras pomesfrites om de inte vill ha mer ;)


är du kär i ?

svar: nej det är jag inte, men det finns en person i mitt liv som jag har väldigt svårt att släppa, så fort jag ser han kan jag inte slita ögona från han


är du oskuld ?

svar: ja


om du är kär i någon isf vem ?

svar: är inte  kär i någon






   
   


nehe, nu ska jag..

nehe, nu ska jag gå ner till min käre far, låtsas mamma och hennes mamma och kolla på Göta kanal 2 ;)



alla roar vi oss på olika sätt

och jag och min käre vän Elin gjorde det på de här settet nyss, innan hon drog hem



undra egentligen hur högt det högsta "kort tornet" är, det är rätt häftigt tycker jag. och det är svårt! :P




1 tips kanske?

kom med förslag om vad jag kan skriva  om och lägga upp här på bloggen.
brist på fantasi


men vi kan ju lika gärna köra igång en liten frågestund också :)



några bilder bara.. :P








bilder från fredagen med BV




dagens look ser ut såhär

 
jeans- ginatricot
svart linne- ginatricot'
svart kofta- Tippy
skjal- veromoda
skor- skopunkten
ringar - H&M
klocka- UR&PEN

ute outfit



skinnjacka- veromoda
LV väska (fejk)- Turkiet

även min lilla katt Bosse  ville vara med på ett hörn ;)




fun? no way -.-



just nu sitter jag i soffan och kollar på extrem home makeover, men ska snart dyka ner i mina härliga engelska böcker, *host*
usch Engelska är det värsta jag vet, och det har det varit enda sen jag började läsa språket -.-
men ,har man stort prov  på fredag kanske man bör börja plugga.

Dagens outfit

    

T-shirt vet jag inte vart jag köpt den ;)
"skinnkjol" - H&M
tunna leggings från någon affär :P
halsband- Ginatricot
ringar- H&M



dagens outfit :)



jeans: ginatricot
topp: H&M
klocka: ur&pen
ring: H&M




RSS 2.0